Maak je zorgkosten draaglijker met cashback

Cashback acties zijn populair. Je kunt tegenwoordig op meerdere platformen geld terugkrijgen van aangeschafte producten. Cashbackxl.nl geeft jou de grootste cashbacks en gaat zelfs verder dan dat. We bieden jou niet alleen korting op producten uit webshops, je kunt ook besparen op je maandelijkse lasten. Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om geld terug te krijgen van je zorgpremie. Als je je bij ons aanmeldt en vervolgens een zorgverzekering voor 2016 afsluit, kun je tot maar liefst 55 euro besparen.

Hoe bespaar je snel veel op je zorgkosten?

Het besparen op je zorgkosten is betrekkelijk eenvoudig. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je bij ons bent geregistreerd. Je wordt op deze site snel door de aanmeldprocedure geloodst. Vervolgens kun je je zorgverzekering afsluiten bij de zorgverzekeraar naar keuze, de zorgverzekeraar herkent jou automatisch als cashbackxl-gebruiker. Je bespaart het meest wanneer je direct via onze site je zorgverzekering afsluit. Het is echter ook mogelijk om je via een zorgvergelijker aan te melden. Op onze website zie je per zorgverzekeraar hoe je je het beste kunt aanmelden.

Als je via de vergelijkingswebsite PriceWise.nl je cashback aanvraagt, is het mogelijk om voor meerdere personen in je gezin korting aan te vragen. Je kunt hier namelijk meerdere cashbacks voor 1 adres aangeven. Je ontvangt dan 30 euro per opgegeven persoon.

Vorig artikel: